Eli siis päätin nimetä tämänkin joka kuukautisen postaussarjan näinkin tylsällä nimellä kun kilopäivyri. Kuukauden välein ilmestyy siis tilannepäivitys, että missä mennään tämän laihdutusrupeaman kanssa. :) Tavoitteena olis saada siis ensi kesäksi ainakin 10 kg pois. 

Paino tällähetkellä: 71,7 kg

Alkuun haluisin lisätä pari kuvaa itsestäni, miltä näytän tällä hetkellä: 

DSC_0008%20%282%29.jpg

DSC_0007%20%282%29.jpg

Kyllä, näyttää harmittavan paljon raskaana olleen kropalta, mutta tästähän on hyvä lähteä kroppaa kehittämään. 

Tulevien kuukausien aikana eniten ongelmia tulee varmasti vaikeuksia unen ja liikkumisen kanssa - unen kanssa erityisesti.

Pidän liikkumisesta ja sen tuomasta hyvästä olosta (vaikkei sitä hirveästi kropan kunnosta voi päätellä), mutta kynnys pukea ne lenkkarit jalkaa ja lähteä juoksemaan on aina kovin suuri, vaikka päästessäni ravaamaan lähimetiköihin, pidän siitä älyttömästi. Ala-asteella sain pidettyä itseni suhteellisen hyvässä kunnossa osallistuessani sisarusteni ja naapureideni järjestämiin ulkoleikkeihin, mutta niitäkään ei olla yhdessä enää vuosiin pelattu. Jonkinlaista urheilulajia oon suunnitellut aloittavani syksyllä (tällä hetkellä eniten kiinnostaisi judo), mutta se tuntuu olevan enemmän raha kuin halu kysymys. 

Unen kanssa tärkeintä olisi pitää unirytmi hyvänä, mutta se tuntuu olevan mulle jotenkin erityisen haasteellista. Pikku hiljaa tuo rytmi kääntyy aina väärin päin, tuntuu yksinkertaisesti ylitsepääsemättömän vaikealta pitää se tasaisena - iltavirkku kun oon. Herätyskelloonkaan herääminen tuntuu tuskalliselta, joskus en kellotuksien jälkeen herää siihen ollenkaan. 

Selkäni oli kipeä viime keväänä muutaman viikon ajan, mitä terveydenhoitaja epäili johtuvan selkärangassani olevasta mutkasta. Tämän mutkan takia terveydenhoitaja kehotti vahvistamaan keskivartalon lihaksia kesän aikana, jotta selkäkivuilta tulevaisuudessa vältyttäisiin. Jonkin muotoista lihaskuntoakin pitäisi myös harjottaa, mutta pelkään kotioloissa tekeväni liikkeet väärin ja aiheuttavani selälleni vain lisää hallaa. 

DSC_0014%20%282%29.jpg

DSC_0029%20%282%29.jpg

Tuossa muutamia kuvia eilisistä ruuista, joita tykkään kuvailla ihan liikaa, heh. Vaikka tykkään, että ruoka näyttää kivalta lautasella, mutta en tykkää käyttää suuria aikoja ruuanlaittamiseen. En siinä nimittäin ole kovinkaan hyvä. 

Tästä on hyvä jatkaa. Seuraavassa kuussa nähdään näissä merkeissä. 

xoxo Nemppa